Produceri és hangosítási kurzus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018, április 9-től kéthetente indul az intenzív képzés.

Időpontok:

  1. április 9-20
  2. április 23 – május 4.
  3. május 7-18.
  4. május 21 – június 1.
  5. június 4- 15.
  6. július 2-13.
  7. július 16-27

 

A kurzusról

A képzés elméleti alapozásból, az ok-okozati összefüggések megmutatásából (alapszíntű elektrotechnikai, akusztikai és pszicho-akusztikai oktatás) és ezen összefüggések gyakorlati demonstrálásából áll a kiválóan felszerelt oktató laborban és hangstúdiókban.

A laborban külső hangkártyával felszerelt professzionális szekvenszer szoftvert futtató munkaállomásokon dolgozunk. A stúdiókban analóg és digitális, valamint hibrid rendszereken folyik a hangfelvétel készítési és hangosítási gyakorlat. A gyakorlati képzés során legalább egy zenekarral stúdió felvételt készítünk, illetve klub szintű hangosítást hozunk létre.

A képzés végére minden résztvevő képes lesz önállóan soksávos felvételt készíteni és művelődési ház szintű rendezvényt hangosítani az elsajátított ismeretek birtokában, legalább középfokon.

A stúdiók nyitva állnak a végzett hallgatók előtt további speciális kurzusok (műfaj specifikus keverés és masztering, színházi hangosítás, sound design) elvégzésére valamint saját produkciók kivitelezésére egyaránt.

 

Üdvözlettel a Kékmadár hangstúdió stábja:

Lőrincz György

Csomor György

Farkas Krisztián

Brindzik József

Dézsi László

JELENTKEZÉSI LAP letöltése>>