Képzések

producer

Zenei producer és hangmérnök

A kurzusról

A képzés elméleti alapozásból,az ok-okozati összefüggések megmutatásából (alapszintű elektrotechnikai, akusztikai és pszicho-akusztikai oktatás) és ezen összefüggések gyakorlati demonstrálásából áll a kiválóan felszerelt oktató laborban és hangstúdiókban.

A laborban külső hangkártyával felszerelt professzionális szekvenszer szoftvert futtató munkaállomásokon dolgozunk. A stúdiókban analóg és digitális, valamint hibrid rendszereken folyik a hangfelvétel készítési és hangosítási gyakorlat. A gyakorlati képzés során legalább egy zenekarral stúdió felvételt készítünk, illetve klub szintű hangosítást hozunk létre.

A képzés végére minden résztvevő képes lesz önállóan soksávos felvételt készíteni és művelődési ház szintű rendezvényt hangosítani az elsajátított ismeretek birtokában, legalább középfokon.

A stúdiók nyitva állnak a végzett hallgatók előtt további speciális kurzusok (műfaj specifikus keverés és masztering, színházi hangosítás, sound design) elvégzésére valamint saját produkciók kivitelezésére egyaránt.

Üdvözlettel a Kékmadár hangstúdió stábja:

Lőrincz György

Csomor György

Farkas Krisztián

Brindzik József

Dézsi László

Rádiós kurzusok

énekes

Élő hangosítás  kurzusok

tv

Telvíziós és filmhang kurzusok

Színházi hang kurzusok